top of page

Rimowa, reizen met elektronische tag


RIMOWA en Lufthansa onthullen een wereldprimeur in Las Vegas (Verenigde Staten) en worden direct beloond met de prijs voor ‘Best Baggage Initiative’

RIMOWA en partner voor de lancering Lufthansa presenteerden van 9 tot 11 september voor de eerste keer de elektronische RIMOWA-tag tijdens de VTE Global (Future Travel Experience), het toonaangevende luchtvaartcongres in Las Vegas.

Gebruik

Tegenwoordig wordt bagage nog steeds handmatig ingecheckt voordat een papieren label wordt bevestigd. Vliegtuigpassagiers met een elektronische tag van RIMOWA, die gebouwd wordt door Netronix®, kunnen daarentegen eenvoudig met de app van de luchtvaartmaatschappij thuis of onderweg niet alleen zichzelf, maar ook hun bagage inchecken. Naast een digitale instapkaart zullen deze passagiers informatie over digitale bagage ontvangen van de luchtvaartmaatschappij voor hun geboekte vlucht.

Lancering

De productlancering van de elektronische RIMOWA-tag vindt uitsluitend plaats door Lufthansa in winkels van RIMOWA. Naar verwachting wordt begin 2016 begonnen met de verkoop.

Archive
bottom of page